Waterbestendige acculaders

Waterbestendige acculaders

De 'made in Sweden' CHAMP acculaders van Samlex zijn beveiligd volgens IP65. Dit betekent concreet het volgende. 

De 6 betekent aanrakingsveilig doordat de behuizing geheel dicht is. Volledige bescherming tegen stof; de 5 betekent sproeidicht. Geen schade indien bespoten (12,5 l/min) onder eender welke hoek.

Toepassing: vrijwel iedere situatie, in het bijzonder bijvoorbeeld op boten, voertuigen of buiten onder een afdak.


Automatische lader, tevens druppellader

De CHAMP laders zijn voorzien van geavanceerde laadtechnieken U sluit de lader aan en hij doet verder alles zelf. Hij mag aangesloten blijven. Alle laders werken in de laatste laadfase tevens als druppellader. 


Deze CHAMP acculader is beschikbaar in zowel 12 als 24 volt uitvoering. De 24 volt versies staan onderaan dit overzicht. Ook zijn er speciale versies voor AGM accu's. Deze laden met een hogere spanning (14,8 volt resp. 29,6 volt) dan standaard acculaders.

Gratis accu (lader) boek

Voor meer achtergrondinformatie over accu's en het laden van accu's, lees ons accu(lader) e-book


Weergegeven:
Sorteren op:

Samlex CHAMP 12 volt acculader Water Resist 7 ampere

Waterbestendige acculader 'Made in Sweden' (IP65) voor 12 volt accu's. Maximale laadstroom is 7 ampère. Supercompact en licht ontwerp.Geschikt voor montage in vrijwel alle toepassingen, in het bijzonder op boten, mobiele recreatie en bijvoorbeeld buitenmontage, onder afdak.De lader beschikt over de nieuwste laadtechnieken. Hij regelt zelfstandig he..

222,00€ Excl. BTW: 183,47€

Samlex CHAMP 12 volt acculader Water Resist 17 ampere

Waterbestendige acculader 'Made in Sweden' (IP65) voor 12 volt accu's. Maximale laadstroom is 17 ampère. Supercompact en licht ontwerp. Merk Samlex (NL).Geschikt voor montage in vrijwel alle toepassingen, in het bijzonder op boten, mobiele recreatie en bijvoorbeeld buitenmontage, onder afdak.De lader beschikt over de nieuwste laadtechnieken. Hij re..

239,00€ Excl. BTW: 197,52€

Samlex CHAMP 12 volt AGM acculader Water Resist 17 ampere

Waterbestendige acculader 'Made in Sweden' (IP65) voor 12 volt AGM accu's. Maximale laadstroom is 17 ampère. Supercompact en licht ontwerp. Merk Samlex (NL).Geschikt voor montage in vrijwel alle toepassingen, in het bijzonder op boten, mobiele recreatie en bijvoorbeeld buitenmontage, onder afdak.De lader beschikt over de nieuwste laadtechnieken. Hi..

239,00€ Excl. BTW: 197,52€

Samlex CHAMP 12 volt acculader Water Resist 30 ampere

Waterbestendige acculader 'Made in Sweden' (IP65) voor 12 volt accu's. Maximale laadstroom is 30 ampère. Supercompact en licht ontwerp. Merk Samlex (NL).Geschikt voor montage in vrijwel alle toepassingen, in het bijzonder op boten, mobiele recreatie en bijvoorbeeld buitenmontage, onder afdak.De lader beschikt over de nieuwste laadtechnieken. Hij re..

365,00€ Excl. BTW: 301,65€

Samlex CHAMP 24 volt acculader Water Resist 5 ampere

Waterbestendige acculader 'Made in Sweden' (IP65) voor 24 volt accu's. Maximale laadstroom is 5 ampère. Supercompact en licht ontwerp. Merk Samlex (NL).Geschikt voor montage in vrijwel alle toepassingen, in het bijzonder op boten, mobiele recreatie en bijvoorbeeld buitenmontage, onder afdak.De lader beschikt over de nieuwste laadtechnieken. Hij reg..

222,00€ Excl. BTW: 183,47€

Samlex CHAMP 24 volt acculader Water Resist 12 ampere

Waterbestendige acculader 'Made in Sweden' (IP65) voor 24 volt accu's. Maximale laadstroom is 12 ampère. Supercompact en licht ontwerp. Merk Samlex (NL).Geschikt voor montage in vrijwel alle toepassingen, in het bijzonder op boten, mobiele recreatie en bijvoorbeeld buitenmontage, onder afdak.De lader beschikt over de nieuwste laadtechnieken. Hij re..

239,00€ Excl. BTW: 197,52€

Samlex CHAMP 24 volt AGM acculader Water Resist 12 ampere

Waterbestendige acculader 'Made kin Sweden' (IP65) voor 24 volt AGM accu's. Maximale laadstroom is 12 ampère. Supercompact en licht ontwerp. Merk Samlex (NL).Geschikt voor montage in vrijwel alle toepassingen, in het bijzonder op boten, mobiele recreatie en bijvoorbeeld buitenmontage, onder afdak.De lader beschikt over de nieuwste laadtechnieken. H..

239,00€ Excl. BTW: 197,52€

Samlex CHAMP 24 volt acculader Water Resist 20 ampere

Waterbestendige acculader 'Made in Sweden' (IP65) voor 24 volt accu's. Maximale laadstroom is 20 ampère. Supercompact en licht ontwerp. Merk Samlex (NL).Geschikt voor montage in vrijwel alle toepassingen, in het bijzonder op boten, mobiele recreatie en bijvoorbeeld buitenmontage, onder afdak.De lader beschikt over de nieuwste laadtechnieken. Hij re..

365,00€ Excl. BTW: 301,65€

Populaire blog items
Accu kabeldikte

Accu kabeldikte

Sander 14-11-2018
Een vraag die we vaak krijgen is, hoe dik moet een kabel tussen een 12 naar 230 volt omvormer en accu eigenlijk zijn? De eenvoudige formule luidt: Vermogen (watt) = Spanning (volt) maal stroom (ampère) Uit deze formule kunt u afleiden: Stroom = vermogen gedeeld door spanning en Spanning = vermogen g...
Lees meer
Zonnepanelen berekenen

Zonnepanelen berekenen

Sander 18-08-2018
U wilt een autonome, zelfstandige installatie met zonnepanelen?  Met zonnepanelen kunt u een zogenaamde autonome installatie maken. Dat wil zeggen dat u geen stroom van het elektriciteitsnet nodig hebt. Autonome installaties kom je bijvoorbeeld tegen in tuinhuisjes, op boten, in campers en afgelegen...
Lees meer
Hoe vol is mijn accu?

Hoe vol is mijn accu?

Sander 08-02-2018
De eenvoudigste manier om te weten hoeveel er nog in een accu zit is een accumeter. Deze sluit u aan op de + en - pool van de accu. Met behulp van een aantal LED's (rood-oranje-groen) krijgt u dan een grove indicatie. Figuur 1: 'stoplicht' accumeter Een nauwkeuriger gereedschap om dit te bepalen is ...
Lees meer
Meerdere laders op een accu, kan dat?

Meerdere laders op een accu, kan dat?

Sander 22-02-2022
Regelmatig krijgen we de vraag of het is toegestaan om op één en dezelfde accu meerdere acculaders aangesloten te hebben. En als dit 'mag', of deze ook tegelijk actief kunnen zijn. Dit is een veel voorkomende situatie in mijn klassieke voorbeeld: de camper. Tegenwoordig niet meer uit het vakantiebee...
Lees meer