Solar accessoires

Solar accessoires


Weergegeven:
Sorteren op:

Aluminium montageset Z-beugels voor zonnepanelen

Met deze aluminium Z-houders kunt u individuele zonnepanelen installeren. Ideaal voor bijvoorbeeld daken van tuinhuisjes, blokhutten, etc. Inclusief roestvrijstalen schroeven en moeren voor bevestiging van het geheel op het installatieoppervlak, wordt de montage van zonnesystemen een stuk beter en eenvoudiger.De houders zorgen voor een ruimte ..

16,95€ Excl. BTW: 14,01€

EPEver solar bluetooth module eBox BLE-01

Met deze bluetooth module verbindt u uw smartphone (Apple, Android) met uw EPEver solar laadregelaar. Hij wordt compleet geleverd met aansluitkabel. Opmerking voor iOS (Apple) gebruikers: De bluetooth module lijkt niet meer te verbinden met apparaten voorzien van iOS versie 16.4. Er is (nog) geen oplossing voor vanuit de fabrikant. Wij raden A..

33,00€ Excl. BTW: 27,27€

EPEver solar MT50 remote bediening met LCD scherm

De EPEver MT-50 maakt bediening en uitlezing van uw EPEver Tracer solar laadregelaar nog makkelijker en sneller. U leest er de real-time data mee uit voor het controleren van de status van zonnepanelen en accu's. U verandert er ook bijvoorbeeld accutype mee (nat, gel, AGM en eigen instellingen) en schakelt de verbruikers op de 'load' uitgang aan of..

50,00€ Excl. BTW: 41,32€

EPEver solar USB adapter

Met deze RS-485 naar USB adapter verbindt u uw Windows laptop met uw EPEver Tracer solar laadregelaar. Met behulp van de bijbehorende software krijg u inzicht in de realtime informatie zoals accuspanning en -stroom, spanning en stroom uit de zonnepanelen en kunt u bijvoorbeeld uw accu finetunen (laadvoltage, druppelspanning, etc). Daarnaast wordt d..

12,50€ Excl. BTW: 10,33€

EPEver solar wifi module eBox WIFI-01 Tijdelijk niet op voorraad

EPEver solar wifi module eBox WIFI-01

Met deze wifi module verbindt u uw smartphone (Apple, Android) of PC met uw EPEver solar laadregelaar. Hij wordt compleet geleverd met aansluitkabel. Het verbinden via deze module werkt in onze ervaring niet altijd even gladjes. U dient uw telefoon van een bestaande wifi verbinding af te koppelen en dan de WIFI-01 als accesspoint te kiezen. U ..

33,00€ Excl. BTW: 27,27€

EPEver Tracer temperatuursensor

Temperatuursensor voor de EPEver Tracer solar laadregelaars. Vaak wordt een temperatuursensor bij de Tracer series meegeleverd maar die meet de temperatuur rond de solar controller zelf.Voor goede temperatuurcompensatie gedurende het laden (laadvoltage wordt bijgesteld volgens een geprogrammeerde coëfficiënt) is het belangrijk om te weten wat de te..

8,95€ Excl. BTW: 7,40€

Steca PA TS10 temperatuursensor uitverkocht

Steca PA TS10 temperatuursensor

Temperatuursensor voor onder andere Steca PR laadregelaars. Met deze temperatuursensor wordt het laden van uw accu nog nauwkeuriger: de temperatuur bij uw accu is mede bepalend voor de maximale spanning waarmee de accu wordt geladen.De sensor wordt op  één van uw accupolen aangesloten. Dit is alleen plaatsbepalend, de sensor is niet elektrisch..

20,00€ Excl. BTW: 16,53€

Populaire blog items
Accu kabeldikte

Accu kabeldikte

Sander 14-11-2018
Een vraag die we vaak krijgen is, hoe dik moet een kabel tussen een 12 naar 230 volt omvormer en accu eigenlijk zijn? De eenvoudige formule luidt: Vermogen (watt) = Spanning (volt) maal stroom (ampère) Uit deze formule kunt u afleiden: Stroom = vermogen gedeeld door spanning en Spanning = vermogen g...
Lees meer
Zonnepanelen berekenen

Zonnepanelen berekenen

Sander 18-08-2018
U wilt een autonome, zelfstandige installatie met zonnepanelen?  Met zonnepanelen kunt u een zogenaamde autonome installatie maken. Dat wil zeggen dat u geen stroom van het elektriciteitsnet nodig hebt. Autonome installaties kom je bijvoorbeeld tegen in tuinhuisjes, op boten, in campers en afgelegen...
Lees meer
Hoe vol is mijn accu?

Hoe vol is mijn accu?

Sander 08-02-2018
De eenvoudigste manier om te weten hoeveel er nog in een accu zit is een accumeter. Deze sluit u aan op de + en - pool van de accu. Met behulp van een aantal LED's (rood-oranje-groen) krijgt u dan een grove indicatie. Figuur 1: 'stoplicht' accumeter Een nauwkeuriger gereedschap om dit te bepalen is ...
Lees meer
Meerdere laders op een accu, kan dat?

Meerdere laders op een accu, kan dat?

Sander 22-02-2022
Regelmatig krijgen we de vraag of het is toegestaan om op één en dezelfde accu meerdere acculaders aangesloten te hebben. En als dit 'mag', of deze ook tegelijk actief kunnen zijn. Dit is een veel voorkomende situatie in mijn klassieke voorbeeld: de camper. Tegenwoordig niet meer uit het vakantiebee...
Lees meer