De beste Startboosters

Betrouwbare en voordelige Startboosters

Een jumpstarter is een starthulp die u gebruikt als uw startaccu (bv. auto, boot) onverhoopt leeg is. U kunt met een startbooster zelfstandig uw voer- of vaartuig starten. De accu in de booster is in staat om de honderden amperes die uw startmotor vraagt te leveren. U sluit een booster eenvoudig aan op uw startaccu: rode kabel op de plus- en de zwarte kabel op de massa (min) van het voertuig.

Onze boosters zijn zo klein dat u ze makkelijk kunt opbergen in vrijwel iedere berg- of laadruimte.

Laad de startbooster af en toe bij

Een startbooster beschikt over een eigen kleine maar krachtige accu. Laad de accu van de jumpstarter regelmatig bij volgens voorschriften van de fabrikant. Zo voorkomt u dat de startbooster niet werkt als u hem nodig heeft. Iedere booster is voorzien van kabels om hem weer snel op te laden om weer snel in actie te kunnen komen.

Weergegeven:
Sorteren op:

Minibooster jumpstarter 12 volt

De kleinste en lichtste Super-Mini-Booster ter wereld. Ondanks de compacte afmetingen kan dit toestel bijzonder diepe, kortstondige ladingen geven. De vernieuwde 12V Mini-Super-Booster kan onmiddellijk wagens starten die een ontladen accu hebben, zonder hulp van een andere motor of voertuig. Door z..

245,00€ Excl. BTW: 202,48€

Professionele SB-066 Booster jumpstarter 12 volt

Wilt u altijd kunnen wegrijden of varen? Een startbooster met piekspanningsbeveiliging biedt uitkomst! Dit is een professionele P-6 Booster. Swiss-made, technisch hoogstaand product. Deze booster beantwoordt geheel aan hedendaagse eisen, zowel wat betreft uw persoonlijke veiligheid als de veilighei..

389,00€ Excl. BTW: 321,49€