De beste AGM accu, intAct

AGM accu, intAct afbeelding

Betrouwbare en voordelige AGM accu, intAct


De AGM-accu's van het Duitse intAct zijn de krachtpatsers van de langdurige accu's. Deze accu's werden speciaal ontwikkeld voor de nieuwste generatie voertuigen met extreme energieconsumptie

Als één van de eerste leveranciers in de vervangingsmarkt levert intAct deze accu's met een aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding. Deze accu verkrijgt zijn  capaciteit doordat het elektrolyt (het 'zuur')  is ingekapseld in een fiberglas separator en de recombinatie technologie van de ventielaansluitingen.

Deze accu's kunnen worden gebruikt in recreatievoertuigen en boten, en ook een aantal kleinere solar en voedingstoepassingen.

Kenmerken

  • AGM-technologie, roosterplaten, 
  • Hermetisch gesloten
  • Volledig onderhoudsvrij
  • Lage zelfontlading
  • Levensduur tenminste 300 cycli

Toepassingen

Auto's, landbouwvoertuigen, tractors, bussen, bouwgereedschap, recreationele voertuigen, sportvoertuigen, zeilboten, motorjachten, elektrische boten, elektrische rolstoelen

Weergegeven:
Sorteren op:

inTact 12 volt AGM accu 65 Ah

AGM accu van 65 ampère-uur (Ah) van het Duitse intAct.  Ideaal als langdurige stroomafgifte wordt gevraagd. Voor gebruik in onder andere recreatievoertuigen en boten, of bijvoorbeeld solar en voedingstoepassingen/alarmsystemen.Als één van de eer..

229,00€ Excl. BTW: 189,26€

inTact 12 volt AGM accu 90 Ah

AGM accu van 90 ampère-uur (Ah) van het Duitse intAct.  Ideaal als langdurige stroomafgifte wordt gevraagd. Voor gebruik in onder andere recreatievoertuigen en boten, of bijvoorbeeld solar en voedingstoepassingen/alarmsystemen.Als één van de eer..

259,00€ Excl. BTW: 214,05€

inTact 12 volt AGM accu 100 Ah

AGM accu van 100 ampère-uur (Ah) van het Duitse intAct.  Ideaal als langdurige stroomafgifte wordt gevraagd. Voor gebruik in onder andere recreatievoertuigen en boten, of bijvoorbeeld solar en voedingstoepassingen/alarmsystemen.Als één van de ee..

269,00€ Excl. BTW: 222,31€

inTact 12 volt AGM accu 130 Ah

AGM accu van 130 ampère-uur (Ah) van het Duitse intAct.  Ideaal als langdurige stroomafgifte wordt gevraagd. Voor gebruik in onder andere recreatievoertuigen en boten, of bijvoorbeeld solar en voedingstoepassingen/alarmsystemen.Als één van de ee..

329,00€ Excl. BTW: 271,90€

inTact 12 volt AGM accu 180 Ah

AGM accu van 180 ampère-uur (Ah) van het Duitse intAct.  Ideaal als langdurige stroomafgifte wordt gevraagd. Voor gebruik in onder andere recreatievoertuigen en boten, of bijvoorbeeld solar en voedingstoepassingen/alarmsystemen.Als één van de ee..

389,00€ Excl. BTW: 321,49€

inTact 12 volt AGM accu 200 Ah

AGM accu van 200 ampère-uur (Ah) van het Duitse intAct.  Ideaal als langdurige stroomafgifte wordt gevraagd. Voor gebruik in onder andere recreatievoertuigen en boten, of bijvoorbeeld solar en voedingstoepassingen/alarmsystemen.Als één van de ee..

459,00€ Excl. BTW: 379,34€