Gel accu, intAct

Gel accu, intAct


De gel-accu's van het Duitse intAct leveren maximale energiecapaciteit voor professionele en serieuze toepassingen, die cyclische 'stress' veroorzaken. Met andere woorden, deze gel-accu's kunnen als geen ander goed worden ont- en opgeladen.


De accu's zij ideaal als buffer bij bijvoorbeeld  solar toepassingen. Dankzij de hogere levensduur vergeleken met traditionele accu's, is deze gel-accu ook efficiënt vanuit economisch perspectief: u doet er langer mee.


De robuuste constructie gecombineerd met de specifieke voordelen van gel-technologie maken de intAct gel-power accu zeer schokresistent. 


Kenmerken

  • Gel-technologie, roosterplaten,
  • Hermetisch gesloten
  • Volledig onderhoudsvrij
  • Lage zelfontlading
  • Levensduur tenminste 500 cycli volgens IEC 254-1


Toepassingen

Auto's, trucks, landbouwvoertuigen, tractors, bussen, bouwgereedschap, auto-hifi, recreationele voertuigen, sportvoertuigen, zeilboten, motorjachten, elektrische boten.


Weergegeven:
Sorteren op:
intAct 12 volt gel accu 75 Ah uitverkocht

intAct 12 volt gel accu 75 Ah

Gel accu van 75 ampère-uur (Ah) van het Duitse intAct. Maximale energiecapaciteit voor professionele en serieuze recreatieve toepassingen (huishoudaccu). Uitstekende cyclische eigenschappen en daardoor lange verwachte levensduur.Deze semi tractie accu is bijvoorbeeld ideaal als buffer voor bijvoorbeeld solar toepassingen en breed inzetbaar aan boor..

315,00€ Excl. BTW: 260,33€

intAct 12 volt gel accu 85 Ah

Gel accu van 85 ampère-uur (Ah) van het Duitse intAct. Maximale energiecapaciteit voor professionele en serieuze recreatieve toepassingen (huishoudaccu). Uitstekende cyclische eigenschappen en daardoor lange verwachte levensduur.Deze semi tractie accu is bijvoorbeeld ideaal als buffer voor bijvoorbeeld solar toepassingen en breed inzetbaa..

345,00€ Excl. BTW: 285,12€

intAct 12 volt gel accu 115 Ah

Gel accu van 115 ampère-uur (Ah) van het Duitse intAct. Maximale energiecapaciteit voor professionele en serieuze recreatieve toepassingen (huishoudaccu). Uitstekende cyclische eigenschappen en daardoor lange verwachte levensduur.Deze semi tractie accu is bijvoorbeeld ideaal als buffer voor bijvoorbeeld solar toepassingen en breed inzetba..

470,00€ Excl. BTW: 388,43€

intAct 12 volt gel accu 120 Ah

Gel accu van 120 ampère-uur (Ah) van het Duitse intAct. Maximale energiecapaciteit voor professionele en serieuze recreatieve toepassingen (huishoudaccu). Uitstekende cyclische eigenschappen en daardoor lange verwachte levensduur.Deze semi tractie accu is bijvoorbeeld ideaal als buffer voor bijvoorbeeld solar toepassingen en breed inzetba..

470,00€ Excl. BTW: 388,43€

intAct 12 volt gel accu 125 Ah

Gel accu van 125 ampère-uur (Ah) van het Duitse intAct. Maximale energiecapaciteit voor professionele en serieuze recreatieve toepassingen (huishoudaccu). Uitstekende cyclische eigenschappen en daardoor lange verwachte levensduur.Deze semi tractie accu is bijvoorbeeld ideaal als buffer voor bijvoorbeeld solar toepassingen en breed inzetba..

460,00€ Excl. BTW: 380,17€

intAct 12 volt gel accu 140 Ah

Gel accu van 140 ampère-uur (Ah) van het Duitse intAct. Maximale energiecapaciteit voor professionele en serieuze recreatieve toepassingen (huishoudaccu). Uitstekende cyclische eigenschappen en daardoor lange verwachte levensduur.Deze semi tractie accu is bijvoorbeeld ideaal als buffer voor bijvoorbeeld solar toepassingen en breed inzetba..

585,00€ Excl. BTW: 483,47€

intAct 12 volt gel accu 210 Ah

Gel accu van 210 ampère-uur (Ah) van het Duitse intAct. Maximale energiecapaciteit voor professionele en serieuze recreatieve toepassingen (huishoudaccu). Uitstekende cyclische eigenschappen en daardoor lange verwachte levensduur.Deze semi tractie accu is bijvoorbeeld ideaal als buffer voor bijvoorbeeld solar toepassingen en breed inzetba..

700,00€ Excl. BTW: 578,51€

Populaire blog items
Gratis kleine mobiele zonnepanelen boek

Gratis kleine mobiele zonnepanelen boek

Sander 10-02-2015
(Dit artikel is ook verkrijgbaar als handig e-book. U kunt het boek hier downloaden)  Zonnepanelen zijn de laatste jaren snel in prijs gedaald. Zo sterk zelfs, dat inmiddels veel mensen niet alleen op hun huis maar ook andere locaties één of meerdere panelen hebben geplaatst.  Een kleine greep van d...
Lees meer
Zonnepanelen berekenen

Zonnepanelen berekenen

Sander 18-08-2018
U wilt een autonome, zelfstandige installatie met zonnepanelen?  Met zonnepanelen kunt u een zogenaamde autonome installatie maken. Dat wil zeggen dat u geen stroom van het elektriciteitsnet nodig hebt. Autonome installaties kom je bijvoorbeeld tegen in tuinhuisjes, op boten, in campers en afgelegen...
Lees meer
Fietsaccu onderweg opladen: lood om lithium

Fietsaccu onderweg opladen: lood om lithium

Sander 24-08-2023
 Nu er inmiddels meer e-bikes, e-steps en dergelijke worden verkocht en lijken rond te rijden dan niet-ondersteunde exemplaren, neemt de vraag naar mogelijkheden om deze overal op te laden toe. Het is toch ook heerlijk: er op uit met de camper, fietsen mee, en waar je maar wilt fietsen en met eigen ...
Lees meer
Welke zekering heb ik nodig in accu installaties?

Welke zekering heb ik nodig in accu installaties?

Sander 30-01-2024
Zeker altijd iedere verbruiker apart  In accu-installaties wordt vaak vergeten om zekeringen in aansluitkabels op te nemen. Je werkt met lage spanningen nietwaar? Maar eigenlijk is dit helemaal geen logische redenering. Een gezonde accu (12 volt, 24 volt, of zelfs 48 volt) kan enorme stromen leveren...
Lees meer