Gel accu, intAct

Gel accu, intAct


De gel-accu's van het Duitse intAct leveren maximale energiecapaciteit voor professionele en serieuze toepassingen, die cyclische 'stress' veroorzaken. Met andere woorden, deze gel-accu's kunnen als geen ander goed worden ont- en opgeladen.


De accu's zij ideaal als buffer bij bijvoorbeeld  solar toepassingen. Dankzij de hogere levensduur vergeleken met traditionele accu's, is deze gel-accu ook efficiënt vanuit economisch perspectief: u doet er langer mee.


De robuuste constructie gecombineerd met de specifieke voordelen van gel-technologie maken de intAct gel-power accu zeer schokresistent. 


Kenmerken

  • Gel-technologie, roosterplaten,
  • Hermetisch gesloten
  • Volledig onderhoudsvrij
  • Lage zelfontlading
  • Levensduur tenminste 500 cycli volgens IEC 254-1


Toepassingen

Auto's, trucks, landbouwvoertuigen, tractors, bussen, bouwgereedschap, auto-hifi, recreationele voertuigen, sportvoertuigen, zeilboten, motorjachten, elektrische boten.


Weergegeven:
Sorteren op:
intAct 12 volt gel accu 75 Ah uitverkocht

intAct 12 volt gel accu 75 Ah

Gel accu van 75 ampère-uur (Ah) van het Duitse intAct. Maximale energiecapaciteit voor professionele en serieuze recreatieve toepassingen (huishoudaccu). Uitstekende cyclische eigenschappen en daardoor lange verwachte levensduur.Deze semi tractie accu is bijvoorbeeld ideaal als buffer voor bijvoorbeeld solar toepassingen en breed inzetbaar aan boor..

315,00€ Excl. BTW: 260,33€

intAct 12 volt gel accu 85 Ah

Gel accu van 85 ampère-uur (Ah) van het Duitse intAct. Maximale energiecapaciteit voor professionele en serieuze recreatieve toepassingen (huishoudaccu). Uitstekende cyclische eigenschappen en daardoor lange verwachte levensduur.Deze semi tractie accu is bijvoorbeeld ideaal als buffer voor bijvoorbeeld solar toepassingen en breed inzetbaa..

330,00€ Excl. BTW: 272,73€

intAct 12 volt gel accu 115 Ah

Gel accu van 115 ampère-uur (Ah) van het Duitse intAct. Maximale energiecapaciteit voor professionele en serieuze recreatieve toepassingen (huishoudaccu). Uitstekende cyclische eigenschappen en daardoor lange verwachte levensduur.Deze semi tractie accu is bijvoorbeeld ideaal als buffer voor bijvoorbeeld solar toepassingen en breed inzetba..

430,00€ Excl. BTW: 355,37€

intAct 12 volt gel accu 120 Ah

Gel accu van 120 ampère-uur (Ah) van het Duitse intAct. Maximale energiecapaciteit voor professionele en serieuze recreatieve toepassingen (huishoudaccu). Uitstekende cyclische eigenschappen en daardoor lange verwachte levensduur.Deze semi tractie accu is bijvoorbeeld ideaal als buffer voor bijvoorbeeld solar toepassingen en breed inzetba..

470,00€ Excl. BTW: 388,43€

intAct 12 volt gel accu 125 Ah

Gel accu van 125 ampère-uur (Ah) van het Duitse intAct. Maximale energiecapaciteit voor professionele en serieuze recreatieve toepassingen (huishoudaccu). Uitstekende cyclische eigenschappen en daardoor lange verwachte levensduur.Deze semi tractie accu is bijvoorbeeld ideaal als buffer voor bijvoorbeeld solar toepassingen en breed inzetba..

445,00€ Excl. BTW: 367,77€

intAct 12 volt gel accu 140 Ah

Gel accu van 140 ampère-uur (Ah) van het Duitse intAct. Maximale energiecapaciteit voor professionele en serieuze recreatieve toepassingen (huishoudaccu). Uitstekende cyclische eigenschappen en daardoor lange verwachte levensduur.Deze semi tractie accu is bijvoorbeeld ideaal als buffer voor bijvoorbeeld solar toepassingen en breed inzetba..

550,00€ Excl. BTW: 454,55€

intAct 12 volt gel accu 210 Ah

Gel accu van 210 ampère-uur (Ah) van het Duitse intAct. Maximale energiecapaciteit voor professionele en serieuze recreatieve toepassingen (huishoudaccu). Uitstekende cyclische eigenschappen en daardoor lange verwachte levensduur.Deze semi tractie accu is bijvoorbeeld ideaal als buffer voor bijvoorbeeld solar toepassingen en breed inzetba..

680,00€ Excl. BTW: 561,98€

Populaire blog items
Accu kabeldikte

Accu kabeldikte

Sander 14-11-2018
Een vraag die we vaak krijgen is, hoe dik moet een kabel tussen een 12 naar 230 volt omvormer en accu eigenlijk zijn? De eenvoudige formule luidt: Vermogen (watt) = Spanning (volt) maal stroom (ampère) Uit deze formule kunt u afleiden: Stroom = vermogen gedeeld door spanning en Spanning = vermogen g...
Lees meer
Zonnepanelen berekenen

Zonnepanelen berekenen

Sander 18-08-2018
U wilt een autonome, zelfstandige installatie met zonnepanelen?  Met zonnepanelen kunt u een zogenaamde autonome installatie maken. Dat wil zeggen dat u geen stroom van het elektriciteitsnet nodig hebt. Autonome installaties kom je bijvoorbeeld tegen in tuinhuisjes, op boten, in campers en afgelegen...
Lees meer
Hoe vol is mijn accu?

Hoe vol is mijn accu?

Sander 08-02-2018
De eenvoudigste manier om te weten hoeveel er nog in een accu zit is een accumeter. Deze sluit u aan op de + en - pool van de accu. Met behulp van een aantal LED's (rood-oranje-groen) krijgt u dan een grove indicatie. Figuur 1: 'stoplicht' accumeter Een nauwkeuriger gereedschap om dit te bepalen is ...
Lees meer
Meerdere laders op een accu, kan dat?

Meerdere laders op een accu, kan dat?

Sander 22-02-2022
Regelmatig krijgen we de vraag of het is toegestaan om op één en dezelfde accu meerdere acculaders aangesloten te hebben. En als dit 'mag', of deze ook tegelijk actief kunnen zijn. Dit is een veel voorkomende situatie in mijn klassieke voorbeeld: de camper. Tegenwoordig niet meer uit het vakantiebee...
Lees meer