Euro 5/6 auto laadtechniek

Strengere wet- en regelgeving voor maximale uitstoot (emissie) door brandstofmotoren brengt op het gebied van accutechniek de nodige hoofdbrekens met zich mee. 

In het bijzonder, installatie van een tweede accu (semi tractie, huishoud) kan niet zonder installatie van geavanceerde laadsystemen. Worden hier geen speciale maatregelen voor genomen dan zal de tweede accu niet, niet goed of verkeerd worden geladen.


Voor meer achtergrondinformatie over installatie van een extra accu in een Euro 5/6 voertuig, lees dit achtergrondartikel.


Weergegeven:
Sorteren op:
Samlex Elogic 12-12 30A lader voor euro 5/6 wagens -9%

Samlex Elogic 12-12 30A lader voor euro 5/6 wagens

De Elogic serie bevat geavanceerde elektronica en software die ervoor zorgt dat de dynamo in voertuigen met Euro 5 en Euro 6 emissienormering een tweede accu (semi tractie, huishoudaccu) systeem goed kan opladen. Dit geavanceerde ontwerp houdt accu's..

395,00€ 359,00€ Excl. BTW: 296,69€

Samlex Elogic 12-12 30 Connection Box (ECB)

De Samlex Elogic Connection Box (ECB) met zekeringen zorgt voor eenvoudige en veilige verbinding van de Elogic lader in uw voertuig. U plugt hem in op de Elogic en sluit hem vervolgens aan op respectievelijk startaccu, tweede accu en de massa van het..

59,00€ Excl. BTW: 48,76€