Omvormer toebehoren (afstandsbediening)

Omvormer toebehoren (afstandsbediening)

Afstandsbedieningen en computerlinks voor onze 12 en 24 naar 230 volt omvormers. (HQ en Samlex).

Over de voordelen van afstandsbedieningen voor omvormers, lees dit artikel.

Weergegeven:
Sorteren op:

Afstandsbediening inbouw voor Samlex PST omvormers

Deze RC16 afstandsbediening voor Samlex PST omvormers kunt u inbouwen. De aan/uitschakelaar is supercompact en laat zich vrijwel overal installeren. Het kleine zwarte kastje (control unit) kan achter de dekplaat waar de schakelaar op zit worden wegge..

39,00€ Excl. BTW: 32,23€

Afstandsbediening voor HQ omvormers

Met deze afstandsbediening kunt u een aantal van onze HQ omvormers in en uit standy stand schakelen. Dit scheelt kostbare accustroom. U kunt uw omvormer nu eenvoudig uit het zicht monteren en hem toch makkelijk bedienen.Geschikt voor de volgende omvo..

20,50€ Excl. BTW: 16,94€

Afstandsbediening voor Samlex sinus omvormers

RC-15 Afstandsbediening (bedraad) voor Samlex PST zuivere sinus omvormers vanaf 600 watt. Op afstand schakelt u de omvormer in en uit standby stand. Dit scheelt kostbare accustroom. Met status-LED.Dit is een opbouw afstandsbediening. Montage op een o..

33,50€ Excl. BTW: 27,69€

Universele afstandsbediening voor Samlex PowerSine omvormers

Met deze afstandsbediening kunnen alle belangrijke parameters van uw Samlex PowerSine omvormer worden bekeken, zoals laadstroom, accuspanning, uitgangsspanning, laadstatus etc. Het is ook mogelijk om de PowerSine unit in standby mode te zetten of de..

169,00€ Excl. BTW: 139,67€

Samlex PS Series Basic Remote Control

Afstandsbediening voor de Samlex PS Pure Sine-Wave omvormers. Met deze afstandsbediening schakelt u de omvormer aan of uit. Met LED-indicatie. Op deze manier hoeft u niet meer de omvormer uit of aan te schakelen met de knop op de omvormer zelf. Dat i..

75,00€ Excl. BTW: 61,98€

Samlex Link inclusief software

Met deze Samlex Link kit verbindt u de Samlex Pure Sine en PowerSine omvormers en de Samlex E-xpert accumonitor met uw (Windows) PC of laptop. U ziet en bedient vliegensvlug alle parameters.Een andere mogelijkheid is het gebruik van de PC als dat..

129,00€ Excl. BTW: 106,61€