Waterbestendige acculaders

Waterbestendige acculaders

De 'made in Sweden' CHAMP acculaders van Samlex zijn beveiligd volgens IP65. Dit betekent concreet het volgende. 

De 6 betekent aanrakingsveilig doordat de behuizing geheel dicht is. Volledige bescherming tegen stof; de 5 betekent sproeidicht. Geen schade indien bespoten (12,5 l/min) onder eender welke hoek.

Toepassing: vrijwel iedere situatie, in het bijzonder bijvoorbeeld op boten, voertuigen of buiten onder een afdak.


Automatische lader, tevens druppellader

De CHAMP laders zijn voorzien van geavanceerde laadtechnieken U sluit de lader aan en hij doet verder alles zelf. Hij mag aangesloten blijven. Alle laders werken in de laatste laadfase tevens als druppellader. 


Deze CHAMP acculader is beschikbaar in zowel 12 als 24 volt uitvoering. De 24 volt versies staan onderaan dit overzicht. Ook zijn er speciale versies voor AGM accu's. Deze laden met een hogere spanning (14,8 volt resp. 29,6 volt) dan standaard acculaders.

Gratis accu (lader) boek

Voor meer achtergrondinformatie over accu's en het laden van accu's, lees ons accu(lader) e-book


Weergegeven:
Sorteren op:

Samlex CHAMP 12 volt acculader Water Resist 7 ampere

Waterbestendige acculader 'Made in Sweden' (IP65) voor 12 volt accu's. Maximale laadstroom is 7 ampère. Supercompact en licht ontwerp.Geschikt voor montage in vrijwel alle toepassingen, in het bijzonder op boten, mobiele recreatie en bijvoorbeeld buitenmontage, onder afdak.De lader beschikt over de nieuwste laadtechnieken. Hij regelt zelfstandig he..

183,00€ Excl. BTW: 151,24€

Samlex CHAMP 12 volt acculader Water Resist 17 ampere

Waterbestendige acculader 'Made in Sweden' (IP65) voor 12 volt accu's. Maximale laadstroom is 17 ampère. Supercompact en licht ontwerp. Merk Samlex (NL).Geschikt voor montage in vrijwel alle toepassingen, in het bijzonder op boten, mobiele recreatie en bijvoorbeeld buitenmontage, onder afdak.De lader beschikt over de nieuwste laadtechnieken. Hij re..

227,00€ Excl. BTW: 187,60€

Samlex CHAMP 12 volt AGM acculader Water Resist 17 ampere

Waterbestendige acculader 'Made in Sweden' (IP65) voor 12 volt AGM accu's. Maximale laadstroom is 17 ampère. Supercompact en licht ontwerp. Merk Samlex (NL).Geschikt voor montage in vrijwel alle toepassingen, in het bijzonder op boten, mobiele recreatie en bijvoorbeeld buitenmontage, onder afdak.De lader beschikt over de nieuwste laadtechnieken. Hi..

227,00€ Excl. BTW: 187,60€

Samlex CHAMP 12 volt acculader Water Resist 30 ampere

Waterbestendige acculader 'Made in Sweden' (IP65) voor 12 volt accu's. Maximale laadstroom is 30 ampère. Supercompact en licht ontwerp. Merk Samlex (NL).Geschikt voor montage in vrijwel alle toepassingen, in het bijzonder op boten, mobiele recreatie en bijvoorbeeld buitenmontage, onder afdak.De lader beschikt over de nieuwste laadtechnieken. Hij re..

357,00€ Excl. BTW: 295,04€

Samlex CHAMP 24 volt acculader Water Resist 5 ampere

Waterbestendige acculader 'Made in Sweden' (IP65) voor 24 volt accu's. Maximale laadstroom is 5 ampère. Supercompact en licht ontwerp. Merk Samlex (NL).Geschikt voor montage in vrijwel alle toepassingen, in het bijzonder op boten, mobiele recreatie en bijvoorbeeld buitenmontage, onder afdak.De lader beschikt over de nieuwste laadtechnieken. Hij reg..

183,00€ Excl. BTW: 151,24€

Samlex CHAMP 24 volt acculader Water Resist 12 ampere

Waterbestendige acculader 'Made in Sweden' (IP65) voor 24 volt accu's. Maximale laadstroom is 12 ampère. Supercompact en licht ontwerp. Merk Samlex (NL).Geschikt voor montage in vrijwel alle toepassingen, in het bijzonder op boten, mobiele recreatie en bijvoorbeeld buitenmontage, onder afdak.De lader beschikt over de nieuwste laadtechnieken. Hij re..

227,00€ Excl. BTW: 187,60€

Samlex CHAMP 24 volt AGM acculader Water Resist 12 ampere

Waterbestendige acculader 'Made kin Sweden' (IP65) voor 24 volt AGM accu's. Maximale laadstroom is 12 ampère. Supercompact en licht ontwerp. Merk Samlex (NL).Geschikt voor montage in vrijwel alle toepassingen, in het bijzonder op boten, mobiele recreatie en bijvoorbeeld buitenmontage, onder afdak.De lader beschikt over de nieuwste laadtechnieken. H..

227,00€ Excl. BTW: 187,60€

Samlex CHAMP 24 volt acculader Water Resist 20 ampere

Waterbestendige acculader 'Made in Sweden' (IP65) voor 24 volt accu's. Maximale laadstroom is 20 ampère. Supercompact en licht ontwerp. Merk Samlex (NL).Geschikt voor montage in vrijwel alle toepassingen, in het bijzonder op boten, mobiele recreatie en bijvoorbeeld buitenmontage, onder afdak.De lader beschikt over de nieuwste laadtechnieken. Hij re..

356,00€ Excl. BTW: 294,21€

Populaire blog items
Gratis kleine mobiele zonnepanelen boek

Gratis kleine mobiele zonnepanelen boek

Sander 10-02-2015
(Dit artikel is ook verkrijgbaar als handig e-book. U kunt het boek hier downloaden)  Zonnepanelen zijn de laatste jaren snel in prijs gedaald. Zo sterk zelfs, dat inmiddels veel mensen niet alleen op hun huis maar ook andere locaties één of meerdere panelen hebben geplaatst.  Een kleine greep van d...
Lees meer
Zonnepanelen berekenen

Zonnepanelen berekenen

Sander 18-08-2018
U wilt een autonome, zelfstandige installatie met zonnepanelen?  Met zonnepanelen kunt u een zogenaamde autonome installatie maken. Dat wil zeggen dat u geen stroom van het elektriciteitsnet nodig hebt. Autonome installaties kom je bijvoorbeeld tegen in tuinhuisjes, op boten, in campers en afgelegen...
Lees meer
Fietsaccu onderweg opladen: lood om lithium

Fietsaccu onderweg opladen: lood om lithium

Sander 24-08-2023
 Nu er inmiddels meer e-bikes, e-steps en dergelijke worden verkocht en lijken rond te rijden dan niet-ondersteunde exemplaren, neemt de vraag naar mogelijkheden om deze overal op te laden toe. Het is toch ook heerlijk: er op uit met de camper, fietsen mee, en waar je maar wilt fietsen en met eigen ...
Lees meer
Welke zekering heb ik nodig in accu installaties?

Welke zekering heb ik nodig in accu installaties?

Sander 30-01-2024
Zeker altijd iedere verbruiker apart  In accu-installaties wordt vaak vergeten om zekeringen in aansluitkabels op te nemen. Je werkt met lage spanningen nietwaar? Maar eigenlijk is dit helemaal geen logische redenering. Een gezonde accu (12 volt, 24 volt, of zelfs 48 volt) kan enorme stromen leveren...
Lees meer